Toote näpunäited tervis

Kõik Artiklid


Küünte seen: Jenn Cosmetici suu küünte sprei küünte seene vastu
Mai 2024

Küünte seen: Jenn Cosmetici suu küünte sprei küünte seene vastu

Mängin jalgpalli lapsest saati ja piinlen 10 aastat oma küünte seenhaigusega. Tihedate jalanõude tõttu on ta muutunud üha ilmekamaks, kuni ma ei suutnud enam tavalist podiaatrit aidata. Mingil hetkel...

Jaapani meditsiiniline taimeõli neeluhaiguste korral
Mai 2024

Jaapani meditsiiniline taimeõli neeluhaiguste korral

Kui mul on jälle külm või on kurgus haigus? Olen aastaid usaldanud Jaapani ravimõli / Jaapani rahapajaõli. (Apteekides või apteekides, näiteks Rossmann). Kohaldan seda järgmiselt Eriti vahetult enne...

Betaisodona lahus - naha ja haavade antiseptik
Mai 2024

Betaisodona lahus - naha ja haavade antiseptik

Minu ortopeedi soovitatud pärast vastava lõikehaava on mul betaisodona Lahus (naha ja haavade antiseptik)) aastaid majas ja kasutage seda z. Näiteks ja peaaegu eranditult juhul, kui paberi pisikesed...

Deichmanni froteest paljajalu sisetallad
Mai 2024

Deichmanni froteest paljajalu sisetallad

Laske sel suvel minu jaoks riidest / lõuendist kingadest valmistatud tossud avastada, kuid pidin pettuma, et olete suhteliselt "kõva" jooksuga. Kuni üks kaupluse juhataja küsis minult, kas ma pole...

Eemaldage soolatüügas Duofilmi lahusega
Mai 2024

Eemaldage soolatüügas Duofilmi lahusega

Duofilmi lahendus on just minu kangekaelse nipi vastu super abiks olnud. Kunagi käisin peaaegu aasta jooksul arsti juures Deisenis, kus ta oli mitu korda peaaegu ära olnud, kuid kahjuks tuli ta alati...

Kandke ilma abita seljakreem - kehakreem / kreem kreem
Mai 2024

Kandke ilma abita seljakreem - kehakreem / kreem kreem

Esimese näpunäite järgi, kreemitades selja ilma abita, sain aru, et seda saab teha üksi. Kuid iga kord, kui puuvillast padjad seljal kraapisid, seoti kummipaelaga kinni ja siis jälle korralikult...

Tootenipp Innovall mikrobiotikum
Mai 2024

Tootenipp Innovall mikrobiotikum

Täna tahaksin kõigile tutvustada toodet, millest olen väga vaimustatud. Ma ei teadnud seda varem, kuid arst soovitas seda mulle ja võin seda ainult soojalt soovitada. Kahjuks pidin pärast tugevat...

Blumenfeldmatte - seljavalu nõeltematt
Mai 2024

Blumenfeldmatte - seljavalu nõeltematt

Kuna mul on iga päev seljavalu, mis tõmbab jalgadesse ja mitte ainult tablette neelates, olen kohanud Blumenfeldmatte- (ja padi / Acupressurmatte ja Acupressurkisseni) googeldades, et neid lamada....

Kaelavalude vastu mikrosfääridega padi
Mai 2024

Kaelavalude vastu mikrosfääridega padi

See väike padi on minu lemmik kaisupadi. Mul on see olnud 5 aastat ja sellest ajast alates pole mul peaaegu kaela õlavalu. Reisides on see alati teiega. Kui ma seda pesen, peab see üleöö kuivama....

Jooksujalatsite sisetallad: jookse nagu pilvedel!
Mai 2024

Jooksujalatsite sisetallad: jookse nagu pilvedel!

Tegelikult tahtsin ma selle näpunäite ühel päeval peatada, kui mu muud hobid tahaksid tähelepanuta jätta, aga tulen lihtsalt jooksutossude uute sisetaldadega sörkimisest tagasi ja olen nii põnevil,...